Corrosieremmers voor Stadler Rail AG – MAXOLEN CorrProtect 41-B

MAXOLEN CorrProtect 41-B

Birmensdorf-Zürich (ots) – De Max Lehner AG beschikt over 41-B gekwalificeerde het product MAXOLEN CorrProtect als leverancier van corrosiebescherming van draaistellen op de Stadler Rail Group.

“Sinds 2008 hebben we voortdurend nieuwe producten getest op corrosie bescherming van draaistellen. Op basis van deze ervaring, hebben we besloten om het product MAXOLEN CorrProtect41-B, die werd getest met ons op voor meer dan vijf jaar in de rijmodus. In MAXOLEN CorrProtect trein is een ontwikkeld door Stadler spoor en Max Lehner AG specifiek voor gebruik in de spoorwegsector wasproduct. Als conclusie moet worden opgemerkt dat onze inspanning om een ​​nieuw en beter product in dienst, heeft zijn vruchten afgeworpen. in vergelijking met de gebruikte producten die eerder duidelijke voordelen zijn evident . Dit betreft niet alleen het doel als een corrosie-inhibitor, maar ook vereenvoudigd en schone toepassing van MAXOLEN CorrProtect-spoor 41-B “, zodat de verklaring van Ronny Böhler, hoofd van het draaistel assemblage met Stadler Winterthur AG Zwitserland.

Voor alle nieuwe uitsluitend worden geleverd onderstellen MAXOLEN CorrProtect 41-B wordt gebruikt als bescherming tegen corrosie op de kale delen. Bijvoorbeeld in EC250, die zal worden gebouwd voor de SBB onder de naam Giruno.

“Ook is het de bedoeling MAXOLEN CorrProtect trein van toepassing 41-B als een beschermende vernislaag voor alle onderdelen van voertuigen die corrosiebescherming vereisen”, voegt Andreas Buser, directeur van het voertuig inspecties en fleet monitoring, Stadler Bussnang AG Zwitserland, toegevoegd.

Dr. Tristan Corbiere, research en development manager bij de Max Lehner AG, herhaalde dat de indeling in de bekende categorieën corrosiebescherming, zoals bepaald door de EN ISO 9223, werden uitgevoerd volgens EN ISO 12944-6 door erkende testprocedures uitgevoerd. De aangegeven voor vloeibare verf coatings op staal eisen kan het product MAXOLEN CorrProtect 41-B categorie C3 wijs een bescherming periode van 5-15 jaar.

“CorrProtect decennia is al in de auto-industrie met succes gebruikt waar het zich heeft bewezen als een corrosieremmer klasse. In de loop van de 8-jaar kwalificatieproces is doelgericht de Maxolen CorrProtect 41-B, die specifiek verwijzen naar de ontwikkeld in samenwerking met Stadler Winterthur AG hoge eisen en specifieke spanningen is op maat gemaakt voor het vervoer per spoor. de samenwerking met Stadler spoor en het geaccrediteerde laboratorium partijen werd gekenmerkt door innovatieve impulsen en een open en collaboratieve werkomgeving. We kijken uit naar verdere succesvolle samenwerking met Stadler spoor, die voor beide partijen productief en winstgevend “, vertelt ondernemer en CEO van Max Lehner groep Dersim Stein.

 

Contact:

Eenzet Handelsonderneming B.V.
Food Industrie Hygiëne Automotive

T: +31(0) 33 434 10 50

E: Verkoop@eenzet.nl

© 2015 - Eenzet Handelsonderneming BV

volg ons ook op