Template

usp1

usp1

usp1

Eenzet heeft meer dan 70 jaar ervaring

Eenzet Handelsonderneming BV produceert en levert professionele auto-onderhoudsproducten, die in eigen laboratoria ontwikkeld en vervaardigd worden. Met meer dan 70 jaar ervaring in het optimaliseren van hoogwaardige kwaliteitsproducten, is Eenzet uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde handelsonderneming.

In 2014 heeft Eenzet haar programma uitgebreid met een compleet reinigings- en verzorgingsprogramma op het gebied van schuimreiniging en desinfectiemiddelen. Alle reinigers van Eenzet worden geleverd volgens het HACCP-concept en met de toevoeging van het nieuwe desinfectieprogramma is een complete lijn producten ontstaan, die van levensmiddelenindustrie tot tankreiniging en van industrie en horeca tot agrarische sector volledig kan worden ingezet.

Voor de levering van apparatuur zoals hygiënestations, zolenreinigers, lagedruk-reinigingssystemen en schuimunits, heeft Eenzet een dealerovereenkomst gesloten voor Nederland. Naast de samenwerking met de overige Eenzet-partners, is er voor het onderhoud aan alle apparatuur in de voedingsmiddelenindustrie een speciaal programma smeermiddelen met het NSF-keurmerk ontwikkeld.

Het complete floorcare-programma met o.a. hogedrukreinigers, schrobmachines en stof/waterzuigers behoorde al tot het programma van Eenzet door een eerder gesloten dealerovereenkomst met DiBO Nederland.

Oprichting en overname

Oprichting en overname Sinds 1946 vormt Eenzet een betrouwbare partner op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen. Ruim 70 jaar geleden betrad Eenzet de Nederlandse markt, voornamelijk binnen de automotive-branche. Het van oorsprong Duitse...

Eenzet TV