Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Eenzet

Al sinds 1946 produceert en levert Eenzet professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen. Ooit begonnen met producten voor reiniging en conservering van de automotive-branche, is Eenzet inmiddels uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde handelsonderneming.

In de loop der jaren heeft Eenzet haar assortiment uitgebreid tot een breed scala aan producten, zowel zelf geproduceerd, als afkomstig van Maxolen. Als importeur in de Benelux van het Zwitserse merk Maxolen, is een betrouwbare partner gevonden als aanvulling op het reeds bestaande A-kwaliteit-assortiment van Eenzet.

De producten van Eenzet en Maxolen zijn breed inzetbaar en bieden altijd een maatwerkoplossing binnen de sectoren automotive, transport en industrie. Het volledige assortiment is van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam ontwikkeld en vriendelijk in gebruik voor diverse toepassingen. Voor reinigen, polijsten, verzegeling, bescherming, toepassingen voor interieur en exterieur, onderhoud van werkplaatsen en industrie, horecagelegenheden of vaar- en voertuigen heeft Eenzet altijd een oplossing op maat. En dat alles met focus op kwaliteit!

Vraag gerust naar onze producten en oplossingen, aanvullende mogelijkheden, of voor een advies of