Velgenreiniger

F970712
Download veiligheidsblad

Beschrijving

Eenzet velgenreiniger is een intensieve speciaalreiniger, voor het snel en moeiteloos reinigen van alle zwaar vervuilde, gelakte lichtmetalen en stalen velgen. Bij intensieve reiniging worden zelfs ingevreten remstoffen, vet- en olievervuiling volledig verwijderd. Het product is niet geschikt voor de wekelijkse wasbeurt.

De gebruiksaanwijzing van onze velgenreiniger

Gebruik de velgenreiniger niet op warme velgen. Spray de velgen in en laat het product een korte tijd inwerken, maximaal twee minuten. Spuit de velgen hierna af met veel schoon water. Desgewenst kunt u een velgenborstel gebruiken. Controleer het product altijd op materiaalverdraagzaamheid.

Artikelnummer: F970712 – 500 milliliter

EAN code: 8719244920365

Een velgenreiniger en nog veel meer poetsproducten voor auto’s

Voor het optimaal schoonmaken van auto’s, heeft u natuurlijk meer nodig dan alleen een velgenreiniger. In ons grote assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een volledige autopoetsbeurt. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook:

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze velgenreiniger of andere producten? Vul dan ons online contactformulier in of bel naar +31 (0)33 434 10 50. Dan vertellen wij u alles wat u wilt weten. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan. Stuur ons hiervoor een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Extra informatie

Eenheid

500 ml.